hhttp://suaramirza.blogspot.com

Popular Posts

Pages

Muhammad Mirza. Diberdayakan oleh Blogger.

Pendengar

Ada kesalahan di dalam gadget ini

Semut emang Kuat badannye

Salah satu potongan kuku gue yang jatoh di lantai,ujug-ujug diangkat ame nih semut, 
tapi gue kagak tau buat ape :) 

Nih Potongan kuku gue ampir same beratnye ame balok beton, 
kalo dibikin perbandingannye  
ame balok beton yang biasanye diangkat ame due orang,tapi nih semut bise 
ngangkat nih kuku sendirian ame menempuh 
,yang jaraknye lumayan jauh juga   
(perbandingannye kayak manusie yang jalannye ampe 2 km atawa 3 km lebih),

Kagak diraguin lagi setelah gue ngeliat nih semue,kesimpulan gue,
semut-semut emang kuat-kuat kayak manusie-manusie super.






















< >

Tidak ada komentar:

Posting Komentar